Een persoonlijk groeitraject

Iris' reis met Fix your future

Valentijn benaderde Iris voor het aangaan van een ‘Fix your future-traject’. Nu werkt ze – na afscheid te hebben genomen van de kerstbranche – als adviseur tender- en allocatiedesk bij Sweco. In een openhartig interview vertelt Iris hoe ze de bemiddeling via Fix your future heeft beleefd.

Op weg naar een nieuw professioneel avontuur 

“Tijdens mijn vorige functie werd ik benaderd door Valentijn van Fix your future. Op advies van mijn netwerk had ik mijn profiel beschikbaar gemaakt voor recruiters, wat resulteerde in veel reacties. Valentijn was de eerste die contact zocht en ik besloot hem een kans te geven. Achteraf gezien bleek dit een zeer verstandige keuze te zijn!”

De reden van mijn switch

“Ik was werkzaam bij een klein bedrijf dat gespecialiseerd was in kerstversieringen en had verschillende rollen vervuld en projecten uitgevoerd. Echter, ik voelde dat mijn groei daar beperkt was en zag geen verdere uitdagingen. Bovendien kon ik me niet meer identificeren met het bedrijf en was de lange reistijd een extra negatieve factor. Nu kan ik naar mijn werk fietsen!”

Fix your future’s aanpak: persoonlijk en betrokken

“Vanaf het eerste contact was de benadering door Fix your future uiterst persoonlijk en aangenaam. Na het eerste contact met Valentijn, startte ik een vervolgtraject met Rinse. Hij gaf een gedetailleerd inzicht van Sweco, het bedrijf waar ik nu werkzaam ben.”

Werken bij Sweco als Adviseur Tender- en Allocatiedesk

“Bij Sweco ben ik momenteel betrokken bij het opzetten van een desk voor vraagstukken over aanbestedingen gerelateerd aan transport en mobiliteit. Naast het signaleren en alloceren van aanbestedingen, is mijn taak voornamelijk operationeel: hoe kunnen we de tenderdesk opzetten en welke systemen kunnen we hiervoor gebruiken?”De variëteit, het innovatieve aspect, het probleemoplossende en dynamische karakter van mijn functie zijn aspecten die ik zeer waardeer. Ik vind het ook erg belangrijk dat mijn aanwezigheid gewaardeerd wordt en dat anderen baat hebben bij mijn werk.”

“Dromen veranderen, alles is mogelijk als je met Fix your future in zee gaat.”

 – Iris, Adviseur Tender- en Allocatiedesk bij Sweco

De grootste eyeopener bij het traject met Fix your future

“Het sollicitatieproces en de begeleiding hierbij waren zeer waardevol. Fix your future bood hulp bij de voorbereiding van gesprekken met opdrachtgevers en zorgde voor reflectiemomenten.”

Waarom ik Fix your future zou aanbevelen

“Ik zou Fix your future aanbevelen omdat het echt een openbaring voor me was. Het feit dat veel eerdere kandidaten terugkeren naar Fix your future wanneer ze een nieuwe carrièreswitch overwegen, spreekt boekdelen.”

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

Let’s Fix your future together Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw loopbaan?