Een succesvolle samenwerking

via Fix your future van Sweco naar STARC

Het traject bij Sweco

“De eerste plaatsing bij Sweco verliep naadloos en aangenaam. Fix your future heeft zich bij Sweco van haar beste kant laten zien. De aanpak was uiterst professioneel en sindsdien is het contact ononderbroken. Bij Sweco werkte ik aan intrigerende projecten en heb diverse rollen binnen deze projecten kunnen oppakken, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan mijn professionele groei.”

Op zoek naar een nieuwe uitdaging

“Toen het moment kwam om verder te gaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan, wendde ik me wederom tot Fix your future. Ik zocht naar een start-up binnen de IT waar ik me kon ontwikkelen op het gebied van digitalisering en kon proeven aan een echte start-up cultuur. Ze waren bekend met STARC, zagen een perfecte match en faciliteerden het contact. Laat ik duidelijk zijn, Sweco was bijna 6 jaar lang de juiste match, maar het was voor mijn persoonlijke ontwikkeling mijn wens om dit pad in te slaan.”

Een gemiddelde werkdag bij STARC

“Ondanks dat ik nog maar kort werkzaam ben als Business Analist bij STARC, ben ik zeer enthousiast over mijn werkzaamheden. Ik analyseer applicaties vanuit diverse perspectieven en tracht te begrijpen hoe ze functioneren, wat hun rol is binnen de organisatie en hoe ze integreren met andere processen. Vervolgens gebruik ik deze kennis om de waarde van de applicatie te bepalen.”

” Nadat ik mijn wensen had besproken met Fix you futere lag er op dat moment geen juiste optie voor het grijpen en ik gaf aan dat er ook geen haast was. Na een jaar zoeken hadden ze wel de juiste match en namen ze direct weer contact met me op.”

Tevredenheid over de samenwerking met Fix your future

“Ik heb veel waardering voor de manier waarop Fix your future aandachtig luisterde naar mijn behoeften. Ze begrepen precies wat ik zocht en ondernamen doelgericht actie zonder enige druk uit te oefenen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn samenwerking met Fix your future. In tegendeel, het heeft me enorm geholpen bij het vinden van de juiste uitdagingen, waardoor ik mijn carrière verder kan ontplooien.”

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

Let’s Fix your future together Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw loopbaan?