Fix your future: een detacheringsbureau dat écht luistert

en het verschil maakt

In een openhartig gesprek deelt Pim zijn ervaring met Fix your future en hoe zij het verschil maken in de wereld van recruitment. Ontdek hoe Fix your future opviel tussen andere recruiters, de perfecte baan vond die aansloot bij de wensen van Pim en hoe zij betrokken bleven bij zijn groei en ontwikkeling.

Waarom Fix your future anders is

“Ik ben via LinkedIn benaderd door Valentijn. Met hem heb ik het eerste oriëntatiegesprek gehad. De verdere gesprekken zijn opgepakt door Rinse. Ik merk persoonlijk en vanuit mijn omgeving dat recruiters vaak met hagel schieten, met functies komen die totaal niet aansluiten. Daarom laat je het maar links liggen. Maar Fix your future voelde goed aan wat ik zocht in een baan. Daarnaast waardeerde ik het heel erg dat het een start-up is, waarmee ze zich ook onderscheiden van grote uitzendketens en detacheringsbureaus.”

“In tegenstelling tot veel andere recruiters, voelde Fix your future goed aan wat ik zocht in een baan.”

Aan de slag bij KYBYS als engineer

“Ik geniet echt van mijn tijd bij KYBYS. Ik ben er al een tijdje actief en mijn tevredenheid is nog steeds onveranderd. Mijn huidige functie biedt meer diversiteit en uitdaging dan mijn vorige baan, die voornamelijk gericht was op tekenen. Hoewel het op zijn eigen manier waardevol was, vond ik het na verloop van tijd wat repetitief en was ik op zoek naar iets met meer betrokkenheid in de beginfase van projecten. Dat is precies wat KYBYS biedt. Fix your future zag ook de perfecte match. De dagen bij mijn huidige baan vliegen voorbij, wat naar mijn ervaring meestal een goed teken is!”

Verwachtingen worden waargemaakt

“Fix your future maakte de verwachtingen meer dan waar. Ze namen regelmatig contact op, ook nadat ik gestart was bij KYBYS. Die betrokkenheid was zowel tijdens de sollicitatieperiode als daarna van grote waarde. Fix your future is in het eerste halfjaar bij mijn nieuwe baan twee keer persoonlijk langsgekomen om te kijken hoe het ging. Dat zijn hele waardevolle momenten. Er moet uiteindelijk een klik zijn, wil je met een partij in zee gaan om voor je te bemiddelen. Deze klik was er vanaf het eerste moment, dat voelde voor mij gelijk heel fijn.”

Ik zou Fix your future dan ook zeker aanbevelen! Als ik om me heen kijk wat er gebeurt en ook naar mijn eigen ervaring met detacheerders, weet ik: als ik nog een keer voor een keuze kom te staan, dan kies ik wederom voor Fix your future!”

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

Let’s Fix your future together Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw loopbaan?