Lancering nieuwe website!

Trots op de volgende stap in onze groei

“We bouwen aan de toekomst van onze professionals én Fix your future”

Rinse Boersma

Als bedrijf zijn we erg blij met de lancering van onze nieuwe website. Het was voor ons belangrijk om een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor zowel professionals als opdrachtgevers in de civiele techniek. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de toekomst van onze professionals en opdrachtgevers, kunnen we maatwerk leveren en het verschil blijven maken.

We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe website ons in staat stelt om nog meer mensen te bereiken en te helpen bij het vinden van de juiste opdracht of professional. We hebben veel tijd en moeite gestoken in het ontwerp en de functionaliteit van de website en we zijn trots op het resultaat.

We willen onze klanten en partners bedanken voor hun vertrouwen in ons en we hopen dat de nieuwe website bijdraagt aan een succesvolle toekomst voor iedereen die met ons samenwerkt. We staan altijd open voor feedback en suggesties om onze dienstverlening verder te verbeteren en te optimaliseren.

Let’s fix your future together!

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

Let’s Fix your future together Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw loopbaan?