Persoonlijke benadering en duurzame relaties

de kracht van Fix your future

Van het eerste contact met Rinse tot het uiteindelijke succes bij Sweco. In een openhartig gesprek deelt Bouke zijn ervaringen met Fix your future en waarom hij ondanks zijn goede baan, tóch de overstap waagde naar Sweco via Fix your future.

Eerste contact met Rinse

“Ik had voor het eerst contact met Rinse in oktober 2021. Het gesprek kwam tot stand via LinkedIn en onderscheidde zich van andere berichten die ik eerder ontving, waarbij ik soms het gevoel kreeg dat ik door een algoritme naar boven werd gehaald. Rinse had serieus gekeken naar mijn profiel en het gesprek ging direct over de inhoud.”

Carrière vóór Fix your future

“Ik ben sinds 2008 actief in de civiele techniek. Op het moment dat Rinse mij benaderde zat ik bijna vier jaar bij een groot ingenieursbureau, waar ik op dat moment goed op mijn plek zat. De opdracht die Fix your future voor mij had bij Sweco, was echter dusdanig interessant, dat ik er toch voor heb gekozen het gesprek aan te gaan.”

De overstap naar Sweco en de rol van Fix your future

“De belangrijkste reden voor de overstap naar Sweco was de inhoud van de functie. Ik zag dat system engineering binnen de beoogde afdeling nog niet op het niveau was zoals ik dat gewend ben. Ik zag een grote kans om hierin mijn bijdrage aan verbetering te leveren. Fix your future speelde een primaire rol in deze overstap. In het begin was ik terughoudend om met een detacheerder in zee te gaan, maar na het verhaal gehoord te hebben, heb ik toch de overstap gewaagd. Ik waardeer de visie van Fix your future: eerst een jaar detacheren en daarna vast in dienst. De relatie tussen werknemer en beoogd bedrijf staat centraal en daarmee is het doel de duurzame relatie tussen deze twee partijen tot stand te brengen en niet de detachering zelf. 

De rol als adviseur systems engineering bij Sweco

“Binnen Sweco ben ik op dit moment bij diverse projecten, maar ook intern betrokken als adviseur system engineering. Daarnaast ben ik ook projectleider system engineering en lead engineer conditionering bij een groot aansprekend project.”

“Fix your future bleef ondersteunen, ook na mijn plaatsing bij Sweco.”

Ondersteuning na plaatsing en aanbeveling van Fix your future

“Fix your future bleef ondersteunend, ook na mijn plaatsing bij Sweco. Ze hielpen bij het bespreken van secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgden ervoor dat ik een persoonlijk ontwikkeltraject kon volgen.Daarnaast werden er maatoplossingen geleverd, bijvoorbeeld met betrekking tot mijn pensioenwensen.

Op basis van deze positieve ervaring zou ik Fix your future absoluut aanbevelen aan anderen, voornamelijkvanwege de focus op het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

Let’s Fix your future together Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw loopbaan?