Hoe wij werken

Fix your future helpt jou bij het maken van een volgende stap. Op welk punt in je carrière jij je ook bevindt.

Jouw carrière

Ben jij al jaren in dienst en wil je nu graag doorgroeien binnen je sector? Ben je net afgestudeerd en wil je meer inzicht in de banen die voor jou beschikbaar zijn? Of ben je op zoek naar wat nieuws en zou je graag begeleiding krijgen bij de volgende stap? Daar helpen wij jou graag bij, op welk punt in je carrière jij je ook bevindt.

Persoonlijke aandacht

Om werk te vinden dat echt bij jou past, besteden we veel aandacht aan wie jij bent en wat jij wilt. Zo kunnen we jou niet alleen matchen aan een werkgever, maar ook aan je toekomstige team. Alles om ervoor te zorgen dat jij op je plek zit en kan doen waar je goed in bent.

Gericht op jouw toekomst

Bij Fix your future hebben we het over duurzame matchmaking. Hiermee bedoelen wij dat Fix your future jou helpt bij het tot stand brengen van een een duurzame arbeidsrelatie. Zodat je ook op de lange termijn verzekerd bent van een baan die bij jou past.

Helder

Fix your future gelooft dat zijn persoonlijke aanpak een verschil maakt binnen de detacheringsbranche. Een heldere communicatie vinden we daarbij belangrijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Wie gingen je voor

Fix your future traject:

Fix_your_future_coffe_icon_xs

Koffie


Wij leren je graag beter kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar wie jij bent en wat jij wilt. Jij staat centraal. Zo komen we er samen achter wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe baan.

Fix_your_future_match_icon_xs

Match


Op basis van jouw wensen, koppelen wij jou aan de functies bij bedrijven die aansluiten op jouw ambities. Deze match is niet alleen gebaseerd op welke functie goed bij jou past, samen bekijken wij ook of jij goed zou passen binnen het team van je toekomstige baan.

Voorbereiding M

Voorbereiden

Goed nieuws! Je bent uitgenodigd op gesprek bij de werkgever. Om te zorgen dat jij goed voorbereid aan het gesprek begint, helpen wij jou met de voorbereidingen. Fix your future helpt jou onder andere met sollicitatietechnieken en de te stellen vragen.

Fix_your_future_gesprek_icon_xs

Gesprek

 

Tijdens jouw gesprek met de werkgever leggen we de puzzelstukken op hun plek. Passen de functie, het bedrijf en de toekomstige collega’s bij jou? Sluiten de verwachtingen op elkaar aan? Past het werk bij jouw toekomstplannen? Tijdens het gesprek kom jij daar achter.

Fix_your_future_starten_icon_xs

Starten

 

Het is bijna rond. Je mag starten bij je nieuwe baan. Samen lopen wij de arbeidsvoorwaarden door. Zo haal jij het beste eruit. Wanneer jij eenmaal aan de slag bent, blijven we samen kijken of iedereen tevreden is. Waar het kan, helpen wij je te groeien binnen jouw functie, bijvoorbeeld door middel van coaching, training en cursussen. 

Fix_your_future_toekomst_icon_xs

Toekomst

 

Is iedereen blij? Dan krijg je een contract aangeboden door jouw werkgever. Heb je je toekomstplannen gewijzigd? Dan gaan we samen opnieuw op zoek naar een andere passende baan.

Wij werken o.a. samen met