Een zachte landing voor jouw nieuwe medewerkers

Detachering gericht op duurzame relaties
Civil-engineer

De juiste match voor jouw personeelsvraag

Blijf niet achter de feiten aanlopen

In een sector waarin er meer banen dan mensen zijn, is het uitdagend om vacatures te vervullen, laat staan om pas geworven personeel te behouden. Vaak is dit het gevolg van plaatsen om het plaatsen. Werving op basis van onvolledige informatie zorgt in de praktijk voor tegenvallende resultaten. Kandidaten haken voortijdig af of bieden niet wat een bedrijf nodig heeft. Het proces van werving en selectie begint weer van voor af aan.

Wij handelen vanuit ieders belang

Bij Fix your Future geloven we dat detachering uit een stuk persoonlijker en oprechter kan. Met ons in gesprek gaan betekent: de tijd nemen om elkaar te doorgronden, niet bang zijn om treffende vragen te stellen en een duurzame relatie opbouwen. Dit doen we zowel met opdrachtgevers als professionals. Zo vervullen we je personeelsvraag zonder verrassingen achteraf.

We’re here to fix your future

Fix your future beschikt over een uitgebreide pool van ambitieuze professionals. De meeste van hen hebben 2+ jaar projectervaring in een civieltechnische functie, van planvorming tot oplevering en beheer.

Zien jij en onze kandidaat toekomst in elkaar en komt het tot een overeenkomst? Fix your future zorgt voor een zachte landing en blijft ook daarna actief in het voeren van evaluatie- en adviesgesprekken. Ben je tevreden over de match? Dan mag je de kandidaat na het eerste jaar direct in dienst nemen.

Rinse Boersma

Daarom Fix your future

  • Sneller de juiste professional op de juiste functie
  • Alleen betalen voor de gewerkte uren
  • Door on-the-job coaching vanuit Fix your future haal je het meeste uit de samenwerking
  • Na één jaar detacheren kan de professional worden overgenomen

Zij bouwen aan hun toekomst

Raphaël Marçon

“Fix your future heeft van begin af aan actief met mij meegedacht. De begeleiding die ik kreeg was constructief en toekomstgericht. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Fix your future ben ik nu aan de slag bij Sweco, een dynamisch en groot ingenieursbureau met veel ontwikkelkansen. Ook nu heb ik nog regelmatig contact met Fix your future en kan ik er altijd terecht voor vragen en coaching.”

Raphaël Marçon Tenderstrateeg bij Sweco
Lees meer

“Hoe Fix your future invulling geeft aan het vak was voor mij een openbaring. De persoonlijke aanpak, waarin open en persoonlijk werd gecommuniceerd, maakte écht een verschil. Het sollicitatieproces werd met aandacht doorlopen en toen ik eenmaal de baan had gekregen, had ik er ook het volste vertrouwen in dat deze goed bij mij paste. Het is vanaf het begin heel fijn om met Fix your future samen te werken.”

Loes van der Plaat Adviseur bij Newae
Lees meer
Jesse Metz

“Fix your future benaderde me op een verfrissende en persoonlijke manier met een vacature die precies bij mij paste. Het was meteen duidelijk dat ze alles goed en professioneel regelen. Dankzij de persoonlijke aanpak en doortastendheid van Fix your future heb ik nu mijn droombaan. Het siert Fix your future enorm dat ze mij midden in de coronaperiode hebben geholpen bij het inrichten van mijn thuiswerkplek, zodat ik een vliegende start had!”

Jesse Metz Consultant 3D & BIM bij Sweco
Lees meer