Over ons

Werken via Fix your future biedt jou meer controle over je eigen loopbaan.

Duurzame Matchmaking

Bij Fix your future begeleiden wij professionals bij het maken van de volgende stap in hun carrière. Door middel van detachering, of liever gezegd: door middel van duurzame matchmaking. Ons doel is om professionals te koppelen aan die ene baan waar ze écht op hun plek zitten. Zo helpen wij bij het tot stand brengen van een duurzame arbeidsrelatie en ben je op de lange termijn verzekerd van een baan die bij jou past. 

Ons specialisme

Bij Fix your future zijn we gespecialiseerd in functies binnen de civiele techniek. Daarbinnen werken met we met functies in de gehele projectcyclus van civieltechnische projecten: van planvorming tot oplevering en beheer. Dit doen wij in samenwerking met ingenieurs- en adviesbureaus, overheden en aannemers.

Wij kennen de bedrijven binnen deze sector door en door. Zo zijn wij op de hoogte van wat er speelt en kunnen we ons bij Fix your future richten op méér dan alleen de functieomschrijving. We weten daardoor snel binnen welke organisatie jij het beste past.

Fix your future sinds 2020

Fix your Future is opgericht door Rinse Boersma. Hij gelooft dat zijn persoonlijke aanpak een verschil maakt binnen de detacheringsbranche. Rinse weet als geen ander hoe waardevol het is om een baan te hebben waar je energie uit haalt. Hij heeft een sterk vermogen om mensen te doorgronden en is niet bang om treffende vragen te stellen. Nieuwe uitdagingen zijn voor Rinse een kick en er is niets zo leuk als een geslaagde match.

Op zoek naar een baan in de civiele techniek? Wij denken met je mee!