Fix your future

Persoonlijk betrokken bij jouw volgende baan

Dit zijn wij

Wij vinden samen de volgende baan in de civiele techniek

We werken met een detavast-model. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar de best passende werkgever. Het eerste jaar werk je op contract bij Fix your future, daarna treed je rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Ons hoofddoel is dat jij bij tevredenheid door hen wordt overgenomen. Pas dan is de bemiddeling wat ons betreft geslaagd.

90% van onze professionals werkt 3+ jaar bij de baan die zij samen met Fix your future hebben gevonden.

 

 

Ons specialisme: civiele techniek

Fix your future is gespecialiseerd in banen binnen de civiele techniek. Ons portfolio omvat functies in de gehele projectcyclus van civieltechnische projecten: van planvorming tot oplevering en beheer. Dit doen we in samenwerking met ingenieurs- en adviesbureaus, overheden en aannemers.

Wij kennen de bedrijven in civiele techniek door en door en zijn op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor richten we ons op méér dan alleen de functieomschrijving.

Infra innovatie

We’re here to fix your future

Fix your future is opgericht met de ambitie: het bemiddelen naar banen een stuk persoonlijker, oprechter en leuker maken. Met Fix your future in gesprek gaan betekent: de tijd nemen om elkaar te doorgronden, niet bang zijn om gerichte vragen te stellen en samen je volgende baan vinden die past bij wie jij bent als mens en als professional. Dat is voor ons duurzame matchmaking.

Maak kennis
Valentijn Zegwaart - Rinse Boersma