Samen zoeken we jouw volgende baan

Een eerlijke zoektocht gericht op jouw wensen

Je zit niet op je plek, maar wat wil je nu?

Wat wil jij halen uit je volgende baan?

Welke zaken uit je huidige baan zou je graag anders willen zien? Er kunnen veel redenen zijn om het hogerop te zoeken. We begrijpen als geen ander dat je baankeuze veel invloed heeft op het verdere verloop van je carrière. En dat je daarom geen genoegen neemt met half werk. Je wilt die baan die goed aansluit bij wat je kan en wilt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Je kan overal aan de slag, toch?

Er zijn meer banen in de civiele techniek dan mensen, dus je kan aan de slag waar je wil. Maar waar dan precies? Tussen een wirwar aan vacatures weten we voor jou op een objectieve manier te kijken naar een baan die daadwerkelijk aansluit. We weten waar de meest bijzondere projecten zijn en welke bedrijven passen bij jouw sterktes. Zo weet je zeker dat jouw volgende baan past bij jou als mens én als professional.

Muiderberg

Ervaren én oprechte adviseurs die je helpen

Wij, Rinse Boersma en Valentijn Zegwaart, delen ruim 12 jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar in de civiele techniek. Daardoor kennen we de markt, bedrijven en functies door en door. Dit stelt ons in staat overzicht te creëren in de baankansen die er voor jou zijn. Onze persoonlijke en transparante aanpak, waarbij jij centraal staat, verrast samenwerkingspartners keer op keer. De mensen voor wie we bemiddelen zijn bijzonder enthousiast over de aandachtige en onafhankelijke manier van adviseren, waardoor ze zeker zijn van de beste match en de volgende stap in hun carrière. 90% van de onze professionals werkt 3+ jaar bij de baan die zij samen met Fix your future hebben gevonden.

Valentijn Zegwaart - Rinse Boersma

Ontdek het zelf in 10 minuten

Ben je benieuwd wat Fix your future voor jou kan betekenen? Tijdens een kort kennismakingsgesprek komen we erachter of we samen jouw volgende baan kunnen vinden.

Contact opnemen kan telefonisch (direct of via een belafspraak) en via WhatsApp.

Neem contact op
Valentijn Zegwaart - Rinse Boersma

Zij bouwen aan hun toekomst

“Fix your future heeft een persoonlijke benadering en legt de nadruk op het opbouwen van duurzame relaties. Rinse had serieus naar mijn profiel gekeken en het gesprek ging meteen over de inhoud. Fix your future speelde een belangrijke rol bij mijn overstap door de interessante functie en de focus op duurzame relaties. Ze boden ook ondersteuning na mijn plaatsing bij Sweco, bijvoorbeeld bij secundaire arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling.”

Bouke Stoker Adviseur system engineering bij Sweco
Lees meer

“Fix your future luistert echt en maakt het verschil in de wereld van recruitment. Ze voelden goed aan wat ik zocht in een baan, in tegenstelling tot veel andere recruiters die vaak met functies komen die totaal niet aansluiten. Ik vond de perfecte match bij Kybys als engineer, waar ik meer diversiteit en uitdaging in mijn werk vond. Fix your future overtrof alle verwachtingen door regelmatig contact te houden en persoonlijk langs te komen om te zien hoe het ging.”

Pim Stephanus Engineer bij Kybys
Lees meer

“Het traject bij Sweco verliep professioneel en zorgde voor professionele groei. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, hielp Fix your future bij het vinden van STARC als de perfecte match. Ik ben enthousiast over mijn functie als Business Analist bij STARC en waardeer het nog altijd hoe Fix your future aandachtig luisterde naar mijn behoeften en doelgericht actie ondernam.”

Sam Kaandorp Business Analyst bij STARC
Lees meer

“Na afscheid te hebben genomen van de kerstbranche werk ik nu als adviseur tender- en allocatiedesk bij Sweco. Fix your future bood hulp bij de voorbereiding van gesprekken met opdrachtgevers en zorgde voor reflectiemomenten. Dromen veranderen, alles is mogelijk als je met Fix your future in zee gaat.”

Iris de Wit adviseur tender- en allocatiedesk bij Sweco
Lees meer

“Via een carrièreswitch ben ik van de marketing naar de civiele techniek gegaan. Ik waardeer de transparante aanpak en betrokkenheid van Fix your future. Mijn rol als Data & Business Intelligence Consultant bij Sweco geeft vrijheid en ik voel me geen nummer, maar gezien als persoon. Ik zou Fix your future aanbevelen vanwege hun verfrissende benadering en blijvende betrokkenheid, zelfs na het plaatsingstraject.”

Lisette Cardol Data & Business Intelligence Consultant bij Sweco
Lees meer