Samen zoeken we jouw volgende baan

Een eerlijke zoektocht gericht op jouw wensen

Je zit niet op je plek, maar wat wil je nu?

Wat wil jij halen uit je volgende baan?

Welke zaken uit je huidige baan zou je graag anders willen zien? Er kunnen veel redenen zijn om het hogerop te zoeken. We begrijpen als geen ander dat je baankeuze veel invloed heeft op het verdere verloop van je carrière. En dat je daarom geen genoegen neemt met half werk. Je wilt die baan die goed aansluit bij wat je kan en wilt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Je kan overal aan de slag, toch?

Er zijn meer banen in de civiele techniek dan mensen, dus je kan aan de slag waar je wil. Maar waar dan precies? Tussen een wirwar aan vacatures weten we voor jou op een objectieve manier te kijken naar een baan die daadwerkelijk aansluit. We weten waar de meest bijzondere projecten zijn en welke bedrijven passen bij jouw sterktes. Zo weet je zeker dat jouw volgende baan past bij jou als mens én als professional.

Muiderberg

Ervaren én oprechte adviseurs die je helpen

Wij, Rinse Boersma en Valentijn Zegwaart, delen ruim 12 jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar in de civiele techniek. Daardoor kennen we de markt, bedrijven en functies door en door. Dit stelt ons in staat overzicht te creëren in de baankansen die er voor jou zijn. Onze persoonlijke en transparante aanpak, waarbij jij centraal staat, verrast samenwerkingspartners keer op keer. De mensen voor wie we bemiddelen zijn bijzonder enthousiast over de aandachtige en onafhankelijke manier van adviseren, waardoor ze zeker zijn van de beste match en de volgende stap in hun carrière. 90% van de onze professionals werkt 3+ jaar bij de baan die zij samen met Fix your future hebben gevonden.

Valentijn Zegwaart - Rinse Boersma

Ontdek het zelf in 10 minuten

Ben je benieuwd wat Fix your future voor jou kan betekenen? Tijdens een kort kennismakingsgesprek komen we erachter of we samen jouw volgende baan kunnen vinden.

Contact opnemen kan telefonisch (direct of via een belafspraak) en via WhatsApp.

Neem contact op
Valentijn Zegwaart - Rinse Boersma

Zij bouwen aan hun toekomst

Raphaël Marçon

“Fix your future heeft van begin af aan actief met mij meegedacht. De begeleiding die ik kreeg was constructief en toekomstgericht. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Fix your future ben ik nu aan de slag bij Sweco, een dynamisch en groot ingenieursbureau met veel ontwikkelkansen. Ook nu heb ik nog regelmatig contact met Fix your future en kan ik er altijd terecht voor vragen en coaching.”

Raphaël Marçon Tenderstrateeg bij Sweco
Lees meer

“Hoe Fix your future invulling geeft aan het vak was voor mij een openbaring. De persoonlijke aanpak, waarin open en persoonlijk werd gecommuniceerd, maakte écht een verschil. Het sollicitatieproces werd met aandacht doorlopen en toen ik eenmaal de baan had gekregen, had ik er ook het volste vertrouwen in dat deze goed bij mij paste. Het is vanaf het begin heel fijn om met Fix your future samen te werken.”

Loes van der Plaat Adviseur bij Newae
Lees meer
Jesse Metz

“Fix your future benaderde me op een verfrissende en persoonlijke manier met een vacature die precies bij mij paste. Het was meteen duidelijk dat ze alles goed en professioneel regelen. Dankzij de persoonlijke aanpak en doortastendheid van Fix your future heb ik nu mijn droombaan. Het siert Fix your future enorm dat ze mij midden in de coronaperiode hebben geholpen bij het inrichten van mijn thuiswerkplek, zodat ik een vliegende start had!”

Jesse Metz Consultant 3D & BIM bij Sweco
Lees meer